Homokszoro.com   HOMOKSZÓRÁS nyitóoldal | Magyar | English | Deutsch
Felhívjuk az érdeklődök figyelmét, hogy kizárólag közületi megrendeléseket áll módunkban teljesíteni!
szemcseszórás
magunkról
szolgáltatásaink
referenciáink
munkáink képekben
autóbeszállító cégeknek
ipari fűkaszálás
Homokszórás Szemcseszórás Festékeltávolítás
 


Magunkról

Szeretnénk felajánlani cégünk szemcseszórás és felületkezelési lehetőségeit, az alábbiak szerint:

A cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik szemcseszórás és festékeltávolítás területén. Cégünk folyamatos fejlesztése és a munkáink során szerzett tapasztalat technológiánkba való beépítése során tudtunk több hazai autóbeszállító cégnek partnerévé válni.

Munkáink nagy százalékát autóipari beszállító cégeknek végzett üveggyöngyszórás és KTL festékeltávolítás teszi ki. Műhelyünk rendelkezik három szórókabinnal, ebből kettőben különböző szemcsenagyságú üveggyönggyel dolgozunk, egyben pedig acélszemcsét használunk. Felajánljuk cégünk szabad kapacitását autóiparban használt szerszámok és munkadarabok szemcsetisztítására. Az üveggyöngynél többféle szemcseméretet használunk, hogy ki tudjuk elégíteni megrendelőink magas minőségi elvárásait. Az általunk használt technológia alkalmas precíziós szerszámok és alkatrészek felületkezelésére, ahol a szemcseszórt felületnek tökéletesnek kell lennie. Ez az eljárás alkalmas festés előtti grundoló szórásra. Az üveggyöngy szórásos felületérdesítő technológia kiváló alapot képez a festés előkészítéséhez, ezáltal a festék jobban tapad a felületre és időtállóbb lesz. Cégünk másik profilját képezi a por vagy KTL festett alkatrészek festékeltávolítása.

Ezek a festékhibás alkatrészek általában végselejtnek minősülnek. Erre a problémára kínálunk meglévő és leendő partnereinknek egy költségkímélő megoldást. A festék eltávolítás technológiánk a következőképpen működik: az alkatrészek egy speciálisan erre kifejlesztett leoldó fürdőn mennek keresztül, itt a festék nagy részét eltávolítjuk. De ez még nem elég a tökéletes felület eléréséhez, a fürdő után üveggyönggyel szórjuk át a munkadarab felületét. Ezután az alkatrész készen áll az újbóli festésre.

Az üveggyöngy szórás után az alkatrész nem igényel semmiféle utómunkálatot, hanem egyből lehet újra festeni. Az üveggyöngy-szórás nem jár méretcsökkenéssel.

Rendelkezünk a munkák elvégzéséhez megfelelő technikai hátérrel és szakember gárdával. Csarnokunkban a már megtisztított, vagy a tisztításra váró munkadarabok raktározását is meg tudjuk oldani.

Korszerű felszerelésünknek és technológiánknak köszönhetően már külföldről is felkeresték cégünket. Több nagyobb hazai cég is a megrendelőink között szerepel.

Érdeklődés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!»

 

     
 

Szemcseszórás

Gondot okoz a rozsda, reve és egyéb szennyeződés?

Festékeltávolítás

Gondja van a régi festékmaradványokkal?

Acélszemcse, acélsörét-, üveggyöngy- vagy homokfúvással, mindenfajta fémfelületről eltávolíthatók ezek a szennyeződések.

Kérje árajánlatunkat akár most

 
Szemcseszórás
Valid HTML / CSS                copyright 2009                 oldaltérkép                 hasznos oldalak