Homokszoro.com   HOMOKSZÓRÁS nyitóoldal | Magyar | English | Deutsch
Felhívjuk az érdeklődök figyelmét, hogy kizárólag közületi megrendeléseket áll módunkban teljesíteni!
szemcseszórás
magunkról
szolgáltatásaink
referenciáink
munkáink képekben
autóbeszállító cégeknek
ipari fűkaszálás
Homokszórás Szemcseszórás Festékeltávolítás
 


Autóbeszállító cégeknek

Autóipari beszállító cégeknek, vállalkozásoknak nyújtunk segítséget a festékhibás alkatrészek tisztításában. Eljárásunk lehetővé teszi, hogy az alkatrészek több fázisú kezelés után újra felhasználhatók legyenek. Először az alkatrészek festékleoldáson mennek keresztül, ezzel a festék nagy százalékát eltávolítjuk, majd üveggyöngyszórással készre tisztítjuk az alkatrészt, így késszen áll az újbóli festésre, felületkezelésre.  

Festék hibás ablaktörlő karok Festék leoldás után
Üveggyöngyszórás után  
   
 

Cégünk másik profilját képezi a por vagy KTL festett alkatrészek festékeltávolítása. Ezek a festékhibás alkatrészek általában végselejtnek minősülnek. Erre a problémára kínálunk meglévő és leendő partnereinknek egy költségkímélő megoldást. A festékeltávolítás technológiánk a következőképpen működik: az alkatrészek egy speciálisan erre kifejlesztett leoldó fürdőn mennek keresztül, itt a festék nagy részét eltávolítjuk. De ez még nem elég a tökéletes felület eléréséhez, a fürdő után üveggyönggyel szórjuk át a munkadarab felületét. Ezután az alkatrész készen áll az újbóli festésre. Az üveggyöngy szórás után az alkatrész nem igényel semmiféle utómunkálatot, hanem egyből lehet újra festeni. Az üveggyöngy-szórás nem jár méretcsökkenéssel.

 

Szemcseszórás

Gondot okoz a rozsda, reve és egyéb szennyeződés?

Festékeltávolítás

Gondja van a régi festékmaradványokkal?

Acélszemcse, acélsörét-, üveggyöngy- vagy homokfúvással, mindenfajta fémfelületről eltávolíthatók ezek a szennyeződések.

Kérje árajánlatunkat akár most

 
Szemcseszórás
Valid HTML / CSS                copyright 2009                 oldaltérkép                 hasznos oldalak